Over ons

Over ons

Ervaren casemanagers met aandacht voor uw leidinggevende, uw werknemers en uw bedrijfsprocessen.

Jojanneke Baarsma

Mijn expertise als register care en casemanager (Rccm®) ligt bij de regie van complexe verzuimzaken, arbeidsongeschiktheidstrajecten en het begeleiden van het verzuimproces (zonder medisch oordeel).
 
Mijn opleidingsachtergrond is hbo-educatie en kennismanagement. In het middelbaar beroepsonderwijs heb ik lange tijd een belangrijke bijdrage geleverd aan coachingstrajecten bij coördinatie, examinering en ontwikkeling van educatielijnen. De post hbo-opleiding tot geregistreerde casemanager geeft mij de theoretische achtergrond van waaruit te redeneren binnen verzuimprocessen en haar oplossingen. De werkervaring heb ik opgedaan binnen een stevig team van bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere zeer ervaren spelers in de arbo- en verzuimbranche.
 
Mijn ervaring leert dat geen casus hetzelfde is, dat creativiteit en kunnen motiveren van alle betrokkenen elke casus oplosbaar maakt. Ik ervaar dit vak als interessant, dynamisch en uitdagend.

Petra Janssen

Als arbeidsdeskundige en casemanager ben ik de expert op het gebied van de belasting in het werk versus de belastbaarheid van uw werknemer. Mijn opleidingsachtergrond is de Hotel Management School Leeuwarden. Na een aantal jaren als leidinggevende gewerkt te hebben in de horeca en uitzendbranche heb ik mijn carrière voortgezet bij UWV.  Daar heb ik verschillende leidinggevende functies bekleed en laatstelijk als lid van het managementteam binnen het UWV Werkbedrijf.

Het eigen ondernemerschap en de rol van arbeidsdeskundige en casemanager is voor mij de combinatie waar ik mijn kennis, ervaring en passie in kwijt kan. Het ondersteunen van werknemers en organisaties en het benaderen van soms complexe problematiek op een positieve en realistische manier helpt eenieder verder. Vooral wanneer blijkt hoe professionals van toegevoegde waarde zijn in het voorkomen van schadelast voor zowel werkgever als werknemer.

Copyright 2023: Baarsma & Janssen Privacyverklaring Klachtenreglement Evaluatie werknemer Werkgeversportaal Realisatie: WMmedia.nl